Zapomenout
Zapomenout
Anotace: Všichni asi víme jako bolí zapomínání, je to těžší než první lásky vyznání.
Víš jaké to vůbec je? Když mi tě vše připomíná?
Jo věřím Ti, je mi jasné, že tobě se krásně zapomíná.
Ono se říká, sejde z očí, sejde z mysli,
to si člověk ze začátku určitě myslí.
Ale co všechny ty věci, připomínky,
občas od kamarádů otázky, zmínky.
Jo zapomenout, to chce čas dlouhý,
i když tobě stačili chvíle pouhý.
Jak mi řekla jedna osoba, je to záplata,
ty to raději nech časem odeznít, nebuď jako ta.
Něco na tom bude, neříkám, že jsi zaplnila místo mé,
jenom proto, aby si nebyla sama a zapomněla na to zlé.
Asi to bude láska, jinak by to nešlo tak rychle, uvidíme,
ale ani já, ani nikdy jiný Tě soudit vůbec nesmíme.
Jen říkám, že zapomenout, není tak lehké,
když všechno co bylo, bylo krásné a křehké.
Publikoval(a):
blackhenry, 27.1.2011