Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pěkně jsi to dokázal popsat, ač je to smutné. Ale už jsi zase o krok vpřed...uvědomění, a to je moc důležité pro uzdravení a začátek zase něčeho nového a krásného.
27.1.2011 8:06 | jakofweuio