Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dostala mě melancholická nálada při čtení tvojí básně. Text je super. To ale nemění nic na skutečnosti, že je zase nejspíš zmrvený wordem, že ? Je to psaný ve wordu ?
Jak se ti to po sobě čte ? Jak se Ti čtou verzály bez předchozí interpunkce, nebo jakéhokoliv jiného Důvodu ?
To není odveta za " Kolíne, Kolíne " :-DDDDD, Ale ta velká písmena prostě trhají oči( mě jo )
Shrnu to tak, že text jednoznačně pecka. Gramavizuálně v p... Pelhřimově
19.8.2017 11:33 | Marcone