Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

insomnia

insomnia

Marcone Básně » o Životě

Anotace: motiv Benjamin Button. A ...

umírám říkám si, jenže mládnu
od bažanta k berlím nepolevím
jen ty oči se nikdy nezmění

vrásky a kolemjdoucí mají dnu
co já retrospektivou vyléčím
v okamžiku

jsem malý a trošku blázen
stárnu jako každý
co mládne okamžikem zrozenní

obul jsem botičky mladšího jáctví
mačkaly ale už netlačí
nebude to lepší, jen jinadší

narostou jim křídla z jídla

pak mě přebalí, pohoupou
a zestárnu v zavinovačce
s mlíkem po bradě se deroucím

které vlastně mi bere šťávu
prstíčky, nožičky
když umírám in utero
Publikoval(a): Marcone, 7.8.2017
Přečteno (88x)
Tipy (24) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Sonja la Rosa, Mari13, Doradolanska, Lipová, Mirastus, Klarineb, Makaveli, Bezhlavý rytíř, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti