Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
No páni, správné téma!
11.8.2017 9:09 | Mari13
Míro, "Sedm" není film pro každýho, spousta lidí tenhle žánr nedává. Asi proto jsem ho viděla snad padesátkrát a pořád se mi zdá stejně výborný jako když šel do kin.:-)
A k Markovi a jeho básni, on je expert na zpracování takových témat, tam není co dodat, vždycky si jenom říkám, jak to dělá...a neprozradí a neprozradí.
7.8.2017 20:09 | Desiré
Pecka!
7.8.2017 19:37 | Bezhlavý rytíř
Stejný pocity, jako když jsem četl "Gatsby"...skvěle vystiženo!
A jen tak mimo...Fincher jako režisér absolutní TOP. Kdo neviděl "Sedm", okamžitě napravit:-).
ST bejku...zaslouženě!
7.8.2017 17:25 | gogol