Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Skutečné bohatství nejsou nikdy hmotné statky,
neboť hmotné věci slouží v tomto světě pouze k uskutečňování potřeb,
to jsem chtěla vyslovit v básni" dar chudoby".
Žijeme-li pro Věčnost, což je trvání v duši, musíme si uvědomit, co je podstatné a co je pomíjivé.
V tomto světě se snažíme fungovat a uskutečňovat všemožnými způsoby své potřeby, náš cíl je ale vyšší, neboť tento život má vésti k vyšší metě, než je hmotný svět, máme najít sami v sobě sílu svého ducha a jím tělo i hmotu překonávat.
Naše myšlenky, naše rozhodnutí a naše jednání jsou vyplynutím všeho neviditelného, ale podstatného v nás.
2.8.2017 13:42 | Marie Bernadeta
Tak, skutečné bohatství je ukryto v hloubi duše, nikoliv na bankovním kontu. Nevím, jestli je chudoba dar, ale kombinace hmotného bohatství s duševní bídou je tragédie... M.
1.8.2017 15:38 | Mirastus
Mě spíš přijde dopřát si- v tom že beru i dávám, pak je rovnováha...a jasně věčná loviště jsou nej i bez nějakejch krámů,)
1.8.2017 9:14 | Lipová