Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Válka je dětská hra a život někdy připomíná válku....inspirace dětskou hrou, která má pokračování i teď...
7.7.2017 14:18 | Klarineb
"Válka je především důmyslná lest"...Sun Tzu
Co život?...
7.7.2017 0:02 | gogol
pamatuju si jednu hru"král vysílá své vojsko", co jsme hrávali, jako děti na louce.
S tip
6.7.2017 19:29 | Marcone