Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

kdož hodil kamenem

kdož hodil kamenem

Marcone Básně » o Lidech

Anotace: ti takhle jednou píšu vážně, ale stejně to dopadne takhle :-D pííí...skání, twl :-D ale víc toho dneska nevymyslím.

kdo opovážil se vymyslet čas
a hodit kamenem šeptajíc,
už nejsi, nejsi nic a já ...

-buď chvíli mnou, nikdy nemineš-

... se možná stanu sama sebou

a škraloup z teplého mléka
už mě znova nepoleká

ale budeš závidět, protože tebe jo ...

snad může za to úplněk,
bílé půlky v kontrastu
s opálením nebes dálav

snad mezihvězdné šimrání
skrýváš za závojem plavek
alfa i omega pííí ... skání
můj ročník je fakt už pravěk
Publikoval(a): Marcone, 1.7.2017
Přečteno (92x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, Mirastus, Gaia., Martin Havlíček, Klarineb, Sonja la Rosa, Pavíočko, Desiré, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 17:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti