Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
čas neexistuje... :-) skvělé počtení
2.7.2017 22:43 | Gaia.
cítím z ní trochu mindráky ze stárnutí...hééé!
jinak líbí...opět ta ležérní osobitost a styl básnického poustevníka...:)
2.7.2017 18:10 | Martin Havlíček
No...tak to mi teda řekni, kdo se opovážil vymyslet čas...twl...heeeeee. Já na to mezihvězdný píííí....skání občas čumím jako blázen, protože ten můj ročník je ješte o chlup dál, nežli ten tvůj.
Jo a celým jsem tím proplul, líbí se mi "měsíční půlky"...fakt, že jo...:-))) a dám si škraloupna rumový voči, páč je to prostě Markoidní vyprošťovák...muheeeeeeee.
Super zářez bejku...ST.
1.7.2017 16:14 | gogol