Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
To je krásně zveršovaná pohádka.Hezky,tak nějak lehce se čte a mě je milo na duši.
16.7.2011 0:44 | Ružka
Hezké - těším se na další pohádku :o)
8.5.2011 16:57 | Rezervé
Email:
Heslo: