Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ahoj.
První věta směřuje k milenci a ne ke kamarádovi.
Kdo má být tím andělem?
Máš na mysli, že se mu láska vrátí? Jsi si tím jistá?
Snad příjmeš kritiku, ale mě se nelíbí. :-)
14.6.2017 12:43 | barča1