Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Holubí dům

Holubí dům

Ptačí zpěv v dešti dává mi naději
zase se vstává o něco lehčeji
žár rozpáleného dne minul
po špičkách odkráčel

oči mé od slz promáčel
a v zoufalství čas plynul
korálky slz místo růžence
zbyly na misce po divé noci

oči modré po pomněnce
a v duši divný pocit
ztrácím tě a tiše to přijímám
odchází má část

a s ní se už nikdy neshledám
poslední chvilky s tebou prožívám
a pak se sejdeme v jiné realitě
nechám se zmást

holubí dům jak vzpomínky
nadobro mizí v nedohlednu
v dlani mám dva kamínky
hodím je po hladině

zblednu...
hraje si světlo se stínem
Publikoval(a): Klarineb, 11.6.2017
Přečteno (159x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., děda včela, slunečnice69, Mirastus, Desiré, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 21:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti