Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
krásná Klárko, asi nejhezčí co jsem zatím od tebe četla.
12.6.2017 9:59 | Gaia.
Hm...to je opravdu silné dílo. Plné emocí a smutku.
A zanechalo vě mně velice silný dojem. ST
11.6.2017 14:47 | gogol