Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
to je požitek....pěkná
4.6.2017 18:18 | Lipová
...a cítí ho každý...asi:-)
Má nádech souznění, když se Slunce v krvi rodí i umírá. A vybarvuje svět svým horkým dechem...do ztracena.
ST
4.6.2017 0:16 | gogol