Moře poezie
Moře poezie
Anotace: Aneb báseň o básni.
V moři euforie
plavu zcela bez zábran
ve verších poezie
život si skládám.
A strachy pode mnou
vlastně jak ryby plavou
jen dotknou se mě
a zas pryč odplavou.
V tichosti a klidu
proplouvám těmi řádky
po smutku ani vidu
můžu plavat kamkoli
vpřed, dolů i zpátky.
Jen ve chvíli,
kdy nořím se do vody té
naplním duši svou
a život stává se hrou...
Ach, jak dobře mi je!
Publikoval(a):
Jera_lu, 31.5.2017