Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Fajn když je dobře...
1.6.2017 7:56 | Lipová
Gogol mi vyfounul koment, protože jsem chtěla napsat skoro to stejný...básních se dá najít opravdu úplně všechno.
Pěkně napsaný.
31.5.2017 21:40 | Desiré
Pěkně se noříš a plaveš...v poezii se dá prostě cokoliv:-).
Líbí...
31.5.2017 21:01 | gogol