Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vnitřní skromnost je dobrá vlastnost, ale občas neškodí překročit její stín... M.
27.5.2017 11:10 | Mirastus
Vážím si toho, a mám v plánu budovat. :) Děkuji..
26.5.2017 22:23 | Airaina
z propastí budujeme...
nasloucháš si,zajímáš se o sebe již v 18 letech...skvěle-nelekej se a pomalonku pokračuj...
báseň je smysluplná...
26.5.2017 19:18 | Martin Havlíček
Tohle je docela zajímavé...líbí se mi. Bod.
26.5.2017 18:58 | gogol