Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jaro je hodně inspirující...
13.5.2017 10:25 | Klarineb
ladná
12.5.2017 0:57 | Gaia.
Na Stvořidlech jsem byla v létě a bylo tam pěkně, díky za tip ;-) i bod...
11.5.2017 21:28 | Klarineb
"na nebi z mraků vrásky"...to je geniální obrat, teda mně se to líbí celý, ale tohle na mě přímo vyskočilo.
11.5.2017 21:26 | Desiré
A vonící jarem se poeticky vkrádá do básníkovi duše...
Krásná poezie. Mimochodem, povodí Doubravky a Sázava na Stvořidlech jsou na jaře překrásná místa:-).
11.5.2017 21:13 | gogol