Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jára:
A už zní to z měkké kory, až se zelenají hory.
Poslední led počne pukat, louka je hned samý dukát.
Dřív si lidé na bolest zpívali, a ono to pomáhá...
10.5.2017 18:44 | Lipová
zase smutné čtení, snad jednou vykoukne slunce...držím pěsti a přeji, ať se ti daří!
10.5.2017 12:15 | Klarineb
Sám vím jak je to těžké ztratit milovanou bytost, ale byli jsme určení k životu, tak žij.
10.5.2017 9:55 | děda včela