Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Asi,
Me teda oslovili tyhle dve veci
V poetickym smyslu
Místa se rozpadnou v prach, toto též,
budou zapomenuta, pokud nevěříš, sobě lžeš
8.5.2017 8:56 | rhyme mist
Asi,
Me teda oslovili tyhle dve veci
Místa se rozpadnou v prach, toto též,
budou zapomenuta, pokud nevěříš, sobě lžeš
8.5.2017 8:51 | rhyme mist
To vlastne pises v negativnim smyslu na konci nevadi :D
Ses Dobra basnirka
8.5.2017 8:47 | rhyme mist
jakpak je možno mrtvým pomoci?
To je dobry
Leda tomu co tady zanechali
8.5.2017 8:42 | rhyme mist
Jak z dějepisu
7.5.2017 20:49 | Lipová