Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zas a znova

Zas a znova

Zas a znova

Zase se holka v slzách topíš.
Plav a nedovol ať tě voda pohltí.

Zase se holka touláš v oblacích.
Myšlenky černé tě vždy k smrti vyděsí.

Zas marně hledáš úsměv na tváři.
Zrcadlo říká že žal se v ní odráží.

Těžko jdeš holka po cestičce za
štěstím.Zas a znova tě život sráží
k zemi.

Znova si holka plakala slzy si na
nit navlékala.Lásku jsi matně hledala.

Zas a znova prosíš Boha aby sňal bolest
co na srdci máš.S úlevou do hrobu uleháš.
Publikoval(a): slunečnice69, 27.4.2017
Přečteno (57x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, děda včela, Gaia., Makaveli, Mirastus, Desiré, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti