Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky za komenty i pro mě
29.4.2017 14:07 | Lipová
Tak se "holka" vzchop a spolehni se jen na sebe.
28.4.2017 9:00 | děda včela
Tak, jedno přísloví odkoukané od života by mohlo být Čím víc se chce, tím míň to jde... Někdy ty nejkrásnější věci přicházejí samy a když je nikdo nečeká, M.
27.4.2017 19:46 | Mirastus
Zase jedna smutná! Obávám se však, že Ti ani v tomto Bůh nepomůže...myslím si, že je to spíš na Tobě, otevřít se světu a štěstí a láska přijdou do Tvého života zpět...držím pěsti!
27.4.2017 12:52 | Klarineb