Páteční
Páteční
Ohlašuji všem, kdo čtete, nejnovější zprávu,
že dnes, přesně po poledni, vypnula jsem hlavu.
Nevstávám a nejdu ven, dnes mám prostě LÍNÝ DEN!
Ani špičkou prstu nehnu, na gauč k televizi lehnu.
Nemyslím a neřeším, jen přepínám obrazy,
ač je mi to velmi líto, neodpovím na vzkazy.
Prostě - až do konce pátku - nesdělím vám ani řádku.
:-D :-D
Publikoval(a):
Henriette, 21.4.2017