Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Máš dobrý smysl pro humor, alespoň v pátek si vyčisti zuby před spánkem. Srandistko!
22.4.2017 10:54 | děda včela
dobrééé je třeba si to tak hezky někdy zařídit, známe... :-))
22.4.2017 9:56 | Gaia.
Heeee...no to je super pátek. Obsahově se mi to zamlouvá a taky bych potřeboval jeden den pořádně vypnout...jooo.
Forma je spíš hranatá slohová práce...mno. Takže BOD:-).
21.4.2017 18:52 | gogol