Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
I mě se velmi líbí jak poskládaná
18.4.2017 22:13 | Lipová
diky vam!
17.4.2017 22:49 | Klarineb
Hm...takovéhle texty mám moc rád. Jak si tak lehce plynou a člověk se nechává unést. Byť obsahově zabaleno do smutnějšího hávu (což mi samozřejmě vyhovuje:-)).
Skvělá práce...ST.
P.S.: Tvá tvorba se mi moc líbí. Díky za pěkné počtení:-).
16.4.2017 17:15 | gogol
Opět jsi nezklamala, krásnááá!
16.4.2017 9:44 | barča1