Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pěkné, líbí se mi.
15.4.2017 9:37 | děda včela
Já jsem tu poslední sloku pochopil tak, jako kdybych vyšel z kostela a najednou jsem byl obklopen jiným světem, takový kontrapunkt k předchozím pocitům. M.
PS: Orlice mi šumí kousek za domem...
15.4.2017 9:29 | Mirastus
Za první dvě sloky dávám TIP, ta poslední jako by byla z jiné básně. Škoda:-)
15.4.2017 9:19 | barča1
Díky Mirku, bylo to jedno z nejsilnějších míst, kde jsem byla. Nedaleko stojí Neratov,a to je taky síla! Díky za zastávku i za Tebe... :-)
15.4.2017 9:00 | Klarineb
Krásný kout i báseň, M.
15.4.2017 8:57 | Mirastus