Janis Joplin
Janis Joplin
Z rádia Janis Joplin
v chraplavém blues zní
myslím na tebe
než se rozední
a v mlze zmizí splín
zalezu do peřin
na kovovém nebi
z chladu hvězd
ukovám oje pro Malý vůz
za obzorem do nebe vjezd
Janis Joplin zpívá své blues
zima se vkrádá pod kabát
je temná noc a já nemůžu spát
Nezbývá než dobrou noc ti přát
Cry Baby od Janis dokola poslouchat...
Publikoval(a):
Klarineb, 3.4.2017