Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji Vám všem! Na rocku 60. a 70.let jsem vyrostla a dodnes je to má srdeční záležitost...Janis má nádhernej hlas, takže ideální muzika na probdělé noci :-)
4.4.2017 7:15 | Klarineb
Jó, kde jsou ty časy... M.
4.4.2017 6:37 | Mirastus
Skvělé!!!
3.4.2017 18:40 | Makaveli
Jasně!!...sice metloš, ale tahle muzika mne taky neminula a dávám si jí i dnes.
Takže pozdrav do hudebního nebe všem předčasně odejdivším sedmadvacátníkům...a tobě ST.
3.4.2017 17:12 | gogol
Hm. Skvěle se to poslouchá:-)
3.4.2017 13:13 | barča1