Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Smutné, ale jde to i jinak, bez soudů a zbytečných averzí, M.
26.3.2017 10:54 | Mirastus
Smutné téma, však bravurně vystizeno
26.3.2017 0:23 | ProstěLu
Ve třech bodech jsi to popsala luxusně. Sice smutné téma, však po poetické stránce nemám výhrad...za dva.
25.3.2017 16:44 | gogol