Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hra na lásku

Hra na lásku

anna41 Básně » o Lásce

Anotace: Očami sme sa ihrali, Ja a ty

HRA NA LÁSKU

V páľave lásky
sme vzali na tvár masky,
do očí nehu
kým sa búrka spustí
a vovedno splynú v jeden veľtok.


Rieky sa rozdvoja.
Ty si ty
Ja som ja.
Z tváre padla maska.
Zneuctená láska
špiní života prúd.

Treba ho prekročiť.
Treba ho zabudnúť.



OČAMI SME SA IHRALI


Očami sme sa ihrali
akt ľúbosti vyvolali
túžbou krvi tela v hĺbke.

Vnorili sme oko v oko
hlboko do dna, hlboko
tak, že túžba v láske zmĺkne.

Bola to hra
teraz nie je
Láska žiada naplnenie.



JA A TY

Som zastretý oblok
so spustenou roletou.

Stíchnutý nemotou
ranený slepotou
žiarivej tmy.

Vo vnútri mňa si.
Ja a Ty.
My.

I v tebe sa tak žiarivo tmí?
Publikoval(a): anna41, 24.3.2017
Přečteno (202x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Krokyno, Gaia., Klarineb, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti