Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
OČAMI SME SA IHRALI se mi hodně líbí. Škoda pro tvé básně, že je publikuješ v sériích a ne jednotlivě.
24.3.2017 23:50 | Gaia.
Email:
Heslo: