Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Gogole, díky, tak to klidně může být...
22.3.2017 22:27 | Klarineb
V království kamélií tiše spíš
...ani nedutám
těším se, až se probudíš
a zvuky v jedno se slijí
uvnitř mě zima třeskutá..
láska a samota z jednoho poháru pijí
jen stíny a šmouhy mne bez zájmu míjí.
Mě by se to líbilo takhle...však pouze osobní náhled.
Už to nevypadá jako kratší slohová práce...mno.
Bod.
21.3.2017 21:12 | gogol