Naděje
Naděje
Jako kočka
propletla se trámovím
a z léty okousaných šindelů
slupla první políbení
myšku na hraní
řízek v alobalu...
Jako myška
celým třesoucím se tělem
prokousala se k milování
nedbá na barevnou spoušť
poházené prádlo, okoralé návnady v pastích
ztučnělé kočky v úžasu...
Publikoval(a):
qala, 16.3.2017