Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Moc děkuji všem za příznivé komentáře i za inspiraci :-)
18.3.2017 19:49 | qala
Krásně tvoříš... líbí se mi, kam se ubírají Tvé myšlenky... :)
18.3.2017 19:16 | Lugilla
Přesně...koment podemnou naprosto výstižný!
Good a ST.
16.3.2017 17:19 | gogol
Docela mě strhla a moc se mi líbí, nálož vnitřních barvitých obrazů která sílí a vygraduje do výbuchu. Tak tohle můžu! Dík za fajné počtení. :-)
16.3.2017 15:01 | Gaia.