Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Číše plná slz či vína

Číše plná slz či vína

Číše plná slz či vína

V ruce číši vína svírám.
Je až po okraj naplněná.
Žal v ní chci utopit a
na dno se podívat.Kdepak
je štěstí proč na dně uvízlo.

Slzy mi stékají kdepak jsi
lásko.Kampak jsi utekla.
Vzpomínky bolí a srdce se
souží.

V ruce číši vína svírám.
Snad se duši uleví když
ji vyprázdním a své slzy
na dně číše u schovám.

Číši v ruce svírám lásko
proč jsi mi tak ublížila.
Proč jsi mé city ve víně
utopila.
Publikoval(a): slunečnice69, 15.3.2017
Přečteno (48x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, děda včela, Mirastus, Martin Havlíček, ProstěLu, gogol, pavpuk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti