Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Na dně sklenice se dá najít leccos, když se pije s Mírou..., může tam být odvaha nebo naděje, M.
15.3.2017 21:02 | Mirastus
hodila by se do sekce "srandovní" pobavila...bod!
15.3.2017 19:48 | Martin Havlíček