Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Považujte se za šťastného,že se dokážete zamilovat,třebaže nešťastně.Jsou lidé,kteří toto nepocítí za celý život.
11.1.2011 21:27 | donne
Email:
Heslo: