vem Tě lásko, vem Tě ..
vem Tě lásko, vem Tě ..
Anotace: půjčil jsem si název, páč mi přišel nejtrefnější. Doufám, že to není zásah do kopyrajtu :-D
tu poslední vteřinu protahuji
abych mohl sledovat sníh
co míchá piliny s medem
žádné slovo dobré není
když obouvám se do psaní
a snídám odmítání
nebudu ti lhát
to se letos nenosí,
prostě jen... jinde jsi
tak to v našem světě chodí
lidi spolu nezávodí
jen žijou
život, který neopijou
rumem, ani rohlíkem
prostě lásko, čert Tě vem ...
Publikoval(a):
Marcone, 6.3.2017