Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jó zas jen životem děda ví,) dobrá báseň
8.3.2017 8:43 | Lipová
Život skutečně neopiješ rumem ani rohlíkem, ale zase jen životem, jinak se mi líbí ten tvůj sarkasmus...
7.3.2017 8:41 | děda včela
ty piliny s medem...to už smrdí lyrikou...hééé!
jinak dobře se čte...klasická pocitovka i vůči vnějším vlivům
ve skoro každé sloce nějaké moudro či tvůj osobní postřeh...takže u mě dobrý...
6.3.2017 22:31 | Martin Havlíček
no bejku...heee...já bych do toho chudáka čerta moc netahal, víš jak skončil s Káčou:-)))
ale peklu se to propadá každým řádkem důstojně...respekt a rum bych rozhodně nevynechal!!!
ST
6.3.2017 21:15 | gogol
Pořád uvažuju jestli je smutná nebo ne .... , ale každopádně u mě je za ST :)
6.3.2017 20:53 | Polux Troy