Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zlobivé tělo

Zlobivé tělo

Sedmnáctka Básně » o Životě

Anotace: Trochu mě zlobí vlastní tělo

Bolíš mě, milé tělo
Už celé dny a snad i měsíce
Ocenila bych proto velice
Kdybys už přestat chtělo

Jsi malé a křehké a zlobíš mě
V hlavě mi děláš strašný zmatek
Jak protivný rozmazlený spratek
Neposloucháš a trápíš mě

Poslechni, tělo moje nejdražší
Buď prosím zase kamarád
Nech mě se radovat, nech mě se smát
Jen existovat mi nestačí
Publikoval(a): Sedmnáctka, 4.3.2017
Přečteno (118x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Jin&Jang, Bezhlavý rytíř, gogol, donne, Mirastus, Martin Havlíček, Gaia.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti