Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
každý ráno, když se vzbudím, potřeboval bych tu schránku taky vyměnit...:-)
5.3.2017 21:21 | gogol
líbí se mi že i přes tu bolest se chceš se svým tělem sblížit a pofoukat...někdy pomáhá tohle(zvědomování si těla-péče)leč někdy je už zapotřebí přijít na příčinu ponořením se do hlubin-kterak to ještě sice na chvilku zhorší,ale pak jak když spláchne...
4.3.2017 23:14 | Martin Havlíček
Držím palce a přeju ať je líp. :-)
4.3.2017 21:32 | Gaia.