Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nadčasová
23.2.2017 19:38 | Bíbí Ája
Bod za myšlenku...
Gaia...ST za koment...:-))).
22.2.2017 17:07 | gogol
První dvě sloky mají silnou atmosféru a myšlenky, se zbytkem sis mohl víc pohrát, ale i tak ST za ty první dvě. Co se týká planety, myslím že až jí budeme nad míru otravovat život vyklepe nás jako pes blechy z kožichu, vydechne si a začne to tu celé znovu. I když jako blecha si to nepřeju. :-)
22.2.2017 16:19 | Gaia.
Taky dva za verše, co jsou o Něčem.
22.2.2017 11:43 | donne
Silná myšlenka, čert vem drobné chybky... Dávám dva, M.
21.2.2017 21:55 | Mirastus