Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Planetárium

Planetárium

..

Dala svobodu iluzím,
jako plevel se množí,
v mém světě tvých růží,
hlavu zastrčila do haluzí..

Rozešla se se zdmi v pokoji,
a prstem kreslí souhvězdí,
na stropě ze spletí myšlenek,
pověsila se za chybu z písmenek..

Uťala pod sebou shnilou větev,
aby ucítila další důležitý pád
na záchranu vytáhla, naděj
ať může vyběhnout vpřed..

Z kapes vyhodila historii,
plnou užitého harampádí..
Bez svých včelích planetárií,
odmítala žít v harmonii..

Sní sen ve snu..

..

http://wcelka.cz/planetarium/
Publikoval(a): Wčelka, 21.2.2017
Přečteno (105x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko, Bezhlavý rytíř, Lipová, donne, děda včela, slunečnice69, ProstěLu, Mirastus, Marcone, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti