Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
https://www.youtube.com/watch?v=BMN2v9kNKtM
22.2.2017 21:17 | Lipová
...tohle je docela zlomová záležitost...myslím že se začínaj lámat chleby...a to všude...jak niterně tak globálně...
přiznaná a skvěle napsaná báseň...nezapomínat však a neustále si připomínat a plácat si i po rameni...co vše jsme už dali...
21.2.2017 17:47 | Martin Havlíček
Přesně takové básnické kousky jsou my nejbližší, super :-).
21.2.2017 17:22 | Makaveli
hmmmm, ta je!! To je počteníčko, krása :-)
21.2.2017 17:19 | Gaia.
Sní sen ve snu...zajímavá pointa. Celé to svádí k určité konkretizaci...však jen dojem:-).
Pěkný teta...bzzz...
21.2.2017 17:17 | gogol