Až jednou nebude do smíchu
Až jednou nebude do smíchu
Anotace: O tom co budu chtít vidět naposled ;)
Zlámaný kosti a střelenej do břicha, jsme tu jen hosti a krásně ten svět utichá.
Utichá hlas, utichá srdce, jen jeden vlas už neudrží v ruce.
Utichá křik, utichají zbraně, možná jen trik ale důstojník nekřičí tak hoši na ně.
Utichá hluk ze stíhaček, i malej kluk ví že je vtom ňákej háček.
Nemůžu se hýbat a kéž bych tě mohl zase líbat.
Utichlo všechno, chtěl bych být naposledy s tebou, teď už na všem sešlo, ruce mě strašně zebou.
Umírám s naší písničkou v hlavě s tvojí láskou v srdci dávám povel skloňte hlavně a neumřete všichni kluci.
Publikoval(a):
Hahaha, 20.2.2017