Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Přemýšlení není na překážku...občas tě dostane někam dál:-)).
21.2.2017 20:57 | gogol
S formou si pohraju ;) A kde že se berou ty pocity ? ... Ani sám netušim... nejspíš jen nad vším až moc přemýšlím :)
21.2.2017 19:05 | Hahaha
pravdu dí gogol
21.2.2017 17:12 | Gaia.
Bod za obsah. Pohraj si s formou a super. Tohle je moc roztahaný a ve výsledku to trochu ruší při čtení.
21.2.2017 17:05 | gogol
Docela silný dojem, trochu mi to připomnělo Spáče v úvalu Arthura Rimbauda. Ale kde se bere v tak mladém člověku tolik smrtelných pocitů?
20.2.2017 22:31 | Bíbí Ája