Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čarodějné zasedání

Čarodějné zasedání

Bíbí Ája Básně » Srandovní

Anotace: Pro děti - o čarodějnicích a moderních technologiích

To vám bylo zasedání
převeliké jako hrom,
čarodějky svolaly se
mailem čáry tečka com.

Sletěly se ze všech koutů,
co jich skrývá naše zem,
některé z nich na rogalu,
či na koštěti s motorem.

A nakonec hlavní bába
po potlesku velikém
na slavnostní zasedání
přifrčela taxíkem.

Rokovaly nahlas, dlouze,
jestli mají ve zvyku
užívat při čarování
též moderní techniku.

Já v tom vidím přínos, dámy,
to mi věřte, milé paní,
mám totiž svoji čáryhůlku
na dálkové ovládání.

Já souhlasím, řekla další,
veliká je naše zem,
proto dávám přednost radši
čarování mobilem.

Rokování bylo tajné,
proto o něm ani muk,
jestli chcete něco vědět,
mrkněte se na facebook.
Publikoval(a): Bíbí Ája, 9.2.2017
Přečteno (517x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, donne, Mirastus, ProstěLu, Makaveli, děda včela, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti