Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pěkná, vtipná a co je pro mě důležité - rýmuje se a na nic si nehraje :-)
13.2.2017 12:52 | Bezhlavý rytíř
Má to fór a je to hezky napsané, za dva, M.
11.2.2017 10:37 | Mirastus
Další srandista na scéně, který bere život s humorem. Vítám Tě. ST.
10.2.2017 10:25 | děda včela