Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mimozemšťan

Mimozemšťan

Bíbí Ája Básně » ?nezařazené?

Anotace: Když potkáte mimozemšťana...

Tenhle týden po neděli
hned časně zrána
potkala jsem na ulici
mimozemšťana.
Kulil na mě velké oči,
pak měnil barvy těla,
no a co, vždyť tohle asi
mimozemšťan dělá.
Trošičku se choulil strachem,
pátral v okolí,
čapla jsem ho za tykadlo,
šli jsme do školy.
Všude budil velký rozruch,
hlavně v ulici,
teď už se mnou v klidu sedí
v mojí lavici.
Matika, ta mu jde lehce,
i diktát z češtiny,
dobíjí se ze zásuvky
místo svačiny.
Jemně bzučí při učení,
chce znát náš svět celičký,
už vůbec nechce zpátky domů,
má totiž samé jedničky.
Publikoval(a): Bíbí Ája, 3.2.2017
Přečteno (143x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ve Ve, ProstěLu, Pavíočko, Gaia., Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti