Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
haha :))
4.2.2017 20:06 | Gaia.
Jako říkanka dobré a aktuální:-).
Vítej! K
4.2.2017 19:12 | Kytka62
no a nebyla to spíš vibrace telefonu...bzzzz...bbzzz
nebo snad...to nneeee:-)))...heeeeee
škola hrou, že
twl
4.2.2017 0:40 | gogol
Tenhle týden po neděli, je jako z básníků " včera večer poštou ranní " ... Jo, beru že by to měla být říkanka pro vnučku, nebo vnoučata...ale taky by to chtělo trošku učesat. Trošku si s tím textem pohrát, počítat slabiky(ano, to se opravdu dělá, aby to nerozhazovalo byť jen čtenářský rytm)no prostě... ale co Ti budu povídat. Počkám drze na další ...
3.2.2017 22:34 | Marcone